0229-757080

RONDVAART HAARLEM MET KOFFIE EN GEBAK!

(0)

vanaf

40,50

p.p. excl. BTW

RONDVAART HAARLEM MET KOFFIE EN GEBAK!
 • Vaaruitjes Haarlem

Omschrijving

Vaaruitje Haarlem

Heerlijk samen varen en genieten op een privé boot? Stap aan boord van deze prachtige rondvaartboot en vaar maar liefst 120 minuten lang door het centrum van Haarlem. Met onze schipper aan het roer maakt u een mooi rondje langs alle bezienswaardigheden van de stad. Ondertussen geniet u van een heerlijk kopje koffie of thee met gebak tijdens de vaartocht!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op de afgesproken locatie in Haarlem centrum. Stap aan boord en neem plaats op de zachte kussens. Hierna gaan de trossen los en start deze rondvaart door Haarlem!

Rondvaart Haarlem – Vaaruitje Haarlem met koffie en gebak!
Vaar mee tijdens deze leuke vaartocht door de stad Haarlem en haar prachtige omgeving. Terwijl u ontspannen van het zonnetje geniet vertelt onze schipper u (op verzoek) verhalen over gebeurtenissen in de stad. Gedurende twee uur lang nemen wij u mee door centrum en omgeving van Haarlem. Ondertussen geniet u van een heerlijk kopje koffie of thee met gebak aan boord. Dat is pas genieten!

Beleef een heerlijk middagje op het water samen met uw gezelschap. Dit vaaruitje Haarlem is overigens verder uit te breiden met bijvoorbeeld een spelprogramma, workshop, diner, buffet. Ook een lunch aan boord is mogelijk. Voor meer informatie over dit vaartuitje Haarlem neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   25 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 45,00 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 30 personen)
   € 43,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 42,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 40,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele schipper
   - Rondvaart 2 uur (Privé)
   - Huur rondvaartboot (open)
   - 2 maal pp koffie/thee aan boord
   - Punt appelgebak 1 per persoon

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.