0229-757080

WIPE (F)OUT HAARLEM!

(0)

vanaf

49,50

p.p. excl. BTW

WIPE (F)OUT HAARLEM!
 • Teambuilding Haarlem

Omschrijving

Stormbaanrace Haarlem

Een extreem uitje met uw collega’s, familie of vrienden! Vandaag rent, springt en vliegt u over de hindernisbanen om de andere teams te verslaan. Een compleet Wipe (f)Out parcours staat hier voor u klaar! Weten u en uw team de verschillende extreme onderdelen af te leggen en de andere team te verslaan? Beleef in ieder geval een super middag vol activiteiten aan de rand van Haarlem!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op locatie in Haarlem met een drankje. Na een korte introductie door onze begeleiders verdelen we u in teams en start uw eigen versie van Wipe (f)Out Haarlem!

Unieke Stormbaanrace Haarlem!
Even stoom afblazen en volledig uitleven? Dan is het programma Wipe (f)Out Haarlemecht iets voor u! In teamverband gaat u strijden op de verschillende stormbanen en bij de overige activiteiten. Alles is groot en extreem waarbij uw kracht, teamspirit en doorzettingsvermogen zwaar op de proef zal worden gesteld. Het Wipe (f)Out parcours bestaat uit de volgende zes onderdelen;

Onderdeel 1. Sweeper; Een spectaculair onderdeel van de Wipe (F)Out; Welk team kan het langste blijven staan terwijl de lange arm van de sweeper voorbij draait? Wie valt en wie blijft overeind?
Onderdeel 2. Klaver bungee; Vast aan een bungeetouw moet u zo snel mogelijk de voorwerpen pakken..
Onderdeel 3. De Kantel muur; Lukt het u en uw team de muur zo snel mogelijk te kantelen? Wie heeft de meeste kracht?
Onderdeel 4. Hindernisbaan; Een stormbaan vol uitdagingen staat voor uw team klaar!
Onderdeel 5. Mega Balls; Wie weet de Mega Bal met de benodigde obstakels als eerste aan de overkant te krijgen?
Onderdeel 6. De Grote Finale; Jump en klim over de diverse onderdelen. Wie weet de finish als eerste te behalen?

Na een inspannende middag en spectaculaire finale eindigen we bij de horecalocatie en huldigen we het winnende team! Beleef een middag vol activiteiten tijdens uw eigen versie van Wipe (f)Out Haarlem. Uitbreiden van deze sportieve activiteit Haarlem met extra onderdelen, buffet, diner of feestavond? Dat kan! Na uw aanvraag zorgen wij voor een compleet voorstel met o.a. het programma en uw aangevraagde uitbreidingsopties. Voor meer informatie over deze extreme stormbaanrace Haarlem neemt u vrijblijvend contact met ons op!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   30 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 64,50 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 40 personen)
   € 57,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Ontvangst met een drankje
   - Professionele begeleiding
   - Spelmateriaal Wipe (F)Out
   - EHBO tijdens het uitje (verplicht)
   - Opbouw-, afbouw- en transportkosten materialen
   - Prijsje voor de winnaars

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.