0229-757080

HOU VAN HOLLAND STADSSPEL HAARLEM!

(0)

vanaf

24,50

p.p. excl. BTW

HOU VAN HOLLAND STADSSPEL HAARLEM!
 • Spelprogramma's Haarlem

Omschrijving

Groepsactiviteit Haarlem

Hoe zit het met uw kennis over Nederland? Wat weet u van de Hollandse film, sport, en muziek? En hoe zit het met uw kennis over de Haarlem? Tijdens deze ‘inburgeringstest’ door de stad Haarlem testen we uw kennis over alles op het gebied van Nederland!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum. Hier geeft onze begeleider u speluitleg en gaan u en uw team op pad door de stad Haarlem!

Stadsspel Hou Van Holland – Unieke Groepsactiviteit Haarlem!
Weet u voldoende van ons koude kikkerlandje? Hier komt het op aan bij het spelen van het ‘Hou van Holland’ stadsspel. Een test waarbij uw kennis over de Hollandse film, muziek, sport en algemene weetjes zwaar op de proef zal worden gesteld. In verschillende teams gaat u op pad door de stad Haarlem om de verschillende vragen en opdrachten te kunnen beantwoorden en uit te voeren. Op iedere locatie zijn Hollandse guldens (de ouderwetse rijksdaalders, tientjes en geeltjes) te verdienen. Aan uw team de taak om zoveel mogelijk Hollandse florijnen bij elkaar te spelen. Het Hou van Holland stadsspel is een spel waarbij het aan komt op kennis, creativiteit, teamspirit en de nodige humor. We eindigen op een mooie locatie met borrel! Het winnende team met de meeste guldens ontvangt de hoofdprijs en mag zich de kampioen van Nederland noemen!

Beleef met uw gezelschap deze unieke groepsactiviteit Haarlem waarbij we uw Hollandse kennis uitvoerig zullen testen. Daarnaast is dit programma verder uit te breiden met een rondvaart, workshop of rondleiding. Ook is het mogelijk een lunch, driegangen diner, buffet of barbecue toe te voegen. Voor meer informatie over deze Hou van Holland groepsactiviteit Haarlem neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   20 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
   € 26,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 25,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Hou van Holland Stadsspel
   - Versnapering tijdens het spel
   - Prijs voor de winnaars
   - Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.