0229-757080

RONDVAART HAARLEM MET SLOEP!

(0)

vanaf

33,50

p.p. excl. BTW

RONDVAART HAARLEM MET SLOEP!
 • Vaaruitjes Haarlem

Omschrijving

Rondvaart met sloep Haarlem

Stap aan boord van deze mooie sloep en maak samen met onze schipper een prachtige rondvaart door het oude centrum en de historische haven van de stad Haarlem. Geniet samen met uw collega’s, familie of vrienden van een ontspannen ochtend, middag of avond op het water tijdens deze prachtige rondvaart Haarlem!

Ontvangst
Onze schipper ontvangt u op de opstaplocatie in het centrum van Haarlem. Stap aan boord en neem plaats op de kussens van de banken. Nadat de boot gevuld is gaan de trossen los en starten we deze mooie rondvaart!

Rondvaart met Sloep Haarlem!
Vaar mee tijdens deze unieke rondvaart door het prachtige centrum en langs alle historische plekken van Haarlem. Terwijl u ontspannen van het zonnetje geniet vertelt onze schipper u over de vele bezienswaardigheden onderweg en de huidige ontwikkelingen in de stad. Tijdens de rondvaart komen de verschillende wijken in Haarlem voorbij. Dit betreft een privé vaartocht op een (open) sloep. Reserveer uw rondvaart Haarlem en geniet van een prachtige vaartocht met uw gezelschap!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   25 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 36 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele schipper
   - Rondvaart gedurende 120 minuten door Haarlem
   - Open sloep huur gedurende 2 uur

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.