0229-757080

RONDVAARTBOOT HAARLEM!

(0)

vanaf

34,00

p.p. excl. BTW

RONDVAARTBOOT HAARLEM!
 • Vaaruitjes Haarlem

Omschrijving

Rondvaart Haarlem

Heerlijk samen varen en genieten op een privé boot? Stap aan boord van deze prachtige rondvaartboot en vaar maar liefst 120 minuten lang door het centrum van Haarlem. Met onze schipper aan het roer maakt u een mooi rondje langs alle bezienswaardigheden van de stad. Geniet van het prachtige uitzicht, heersende rust op het water en de warme zon. Een mooie rondvaart Haarlem voor de echte levensgenieters!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op de afgesproken opstaplocatie in Haarlem. Hier stapt u aan boord en neemt u plaats. De trossen gaan los en we starten deze heerlijke vaartocht.

Rondvaart Haarlem!
Zodra u aan boord bent neemt u plaats. Zak lekker weg op het open achterdek of juist in het binnengedeelte op de banken met kussens. De trossen gaan los en we varen Haarlem door. Onderweg kijkt u uit over het water, ontdekt u de skyline van de stad en kleurt u lekker bij in de warme zon. Puur genieten!

Deze gezellige rondvaart Haarlem is verder uit te breiden met bijvoorbeeld een spelprogramma in het centrum van Haarlem, een leuke workshop of een overheerlijk diner of buffet. Tevens is het ook mogelijk een lunch aan boord te serveren. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   25 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 38,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 30 personen)
   € 37,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 35,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 34,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele schipper
   - Rondvaart 2 uur (Privé vaartocht)
   - Huur rondvaartboot (overdekte boot)

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.