0229-757080

ONTDEK DE MOL DINERSPEL!

(0)

vanaf

59,50

p.p. excl. BTW

ONTDEK DE MOL DINERSPEL!
 • Avondarrangementen Haarlem

Omschrijving

Mollen Dinerspel Haarlem

Wie is er binnen uw groep nog te vertrouwen? De meest betrouwbare personen zijn stuk voor stuk verdacht. Het is niet te voorspellen deze avond, of kunt u dat toch wel? Wie durft u binnen uw team vragen en opdrachten te laten spelen? Vanavond bent u alleen van uw eigen rol zeker… bent u de Mol?

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op een gezellige locatie in Haarlem. Neem samen met uw team plaats aan de dinertafel en kijk eens om u heen. Wie is hier vanavond te vertrouwen..?

Mollen dinerspel Haarlem!
Tijdens dit Mollen dinerspel Haarlem aan tafel speelt u in verschillende teams tegen elkaar. Maar niet alleen de verschillende teams zijn uw vijand. Ook is er in ieder team een mol aanwezig die vragen en opdrachten van uw team probeert te laten falen. Bij dit spannende interactieve dinerspel proberen de teams aan tafel elkaar voortdurend af te troeven door middel van list en bedrog. Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar gedurende het spel in rap tempo af. De mol loert iedere minuut op zijn kans en u zult heel alert moeten zijn om in de gaten te krijgen wie binnen uw team de mol is. U probeert daarom verdachte acties te ontlokken bij uw overige teamleden om zodoende de mol te kunnen achterhalen. Maar hoe komt u erachter wie de Mol binnen uw team is en belangrijker nog; hoe zet u hem buiten spel?

Bij dit dinerspel Haarlem zijn de verschillende teams vooraf bij ons bekend en de mollen zijn door ons van te voren ingelicht over het verloop van de avond. Onze acteur kent alle details en natuurlijk wie de mollen zijn. Een spel dat bol staat van wantrouwen en mollenstreken. Het enige waar u vanavond wel op kunt vertrouwen is een heerlijk driegangen diner tussen de rondes door! Elimineert u de mol in uw team? U beleefd in ieder geval een spannend Mollen dinerspel Haarlem met een onthutsend einde!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   4,00 uur

   € 64,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 63,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 61,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 60,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele Quizmaster
   - Spelmaterialen Ontdek de Mol
   - Prijs voor de winnaars
   - Quiz geprojecteerd op groot scherm met stemkastjes
   - Driegangen Diner bij restaurant

   Let op! Het kan zijn dat de horecalocatie in Haarlem extra zaalhuur vraagt. Dit komt bovenop bovenstaande arrangementprijs.

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.