0229-757080

MANHUNT HAARLEM!

(0)

vanaf

29,50

p.p. excl. BTW

MANHUNT HAARLEM!
 • Interactieve Uitjes
 • Spelprogramma's Haarlem

Omschrijving

Hunted Game Haarlem

Na een overval op een waarde transport weten de overvallers met de buit weg te komen. Op verschillende locaties in de stad verstoppen zij de zakken met geld. De kust is veilig, althans dat denken zij… Toch heeft de politie een team met hunters ingezet om de daders op te sporen. De overvallers zien maar één uitweg; Zo snel mogelijk de buit veiligstellen!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Haarlem met een drankje. Na de centrale uitleg door onze begeleider (Game-master) ontvangt uw team een IPad en start de jacht op uw team door Haarlem!

Opgejaagd door Haarlem!
Tijdens dit spannende teambuildingsspel zijn jullie zelf de overvallers, en is het aan uw team de taak om uit handen van de politie te blijven. Op de route door Haarlem komen jullie langs verschillende locaties waar opdrachten te spelen zijn. Iedere 10 minuten krijgen de hunters (onze Game-Master) door op welke locatie uw team op dat moment aanwezig is en start met de opdracht. Het is een race tegen de klok want zijn jullie weg voordat de hunter arriveert op locatie? En lukt het uw team van overvallers de vele locaties te bezoeken (zonder gezien te worden) en hier de criminele opdrachten te spelen om zo nog meer euro’s te verdienen? Helaas bent u vandaag niet alleen want er zijn meer overvallers (andere teams) in Haarlem te vinden. Dus zorg dat uw team op tijd is om de opdrachten überhaupt te kunnen spelen voordat ze voor uw neus weggekaapt worden!

Deze game is ongekend spannend van het eerste tot het laatste moment! De teams bepalen zelf welke strategie ze hanteren en bewegen zich onopvallend door de drukke straten en kleine steegjes in Haarlem. Verdeeld in teams (van 7 á 8 personen per team) strijden ze tegen elkaar om zoveel mogelijk euro’s te verzamelen. Ieder team ziet daarbij letterlijk op de IPad waar zij zich bevinden, en waar de te spelen opdrachten zijn. We eindigen op een horecalocatie in het centrum van Haarlem waar het winnende team gehuldigd gaat worden. Deze echt hunted game Haarlem is verder uit te breiden met een heerlijke lunch, diner of buffet.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met drankje (bier/wijn/fris) 1 per persoon
   - Professionele begeleiding (Game-master)
   - Spelmaterialen Manhunt Game
   - IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
   - Alle gemaakte foto's en video's na afloop digitaal toegestuurd
   - Prijsje voor de winnaars

   Uitbreidingsopties
   - Lunch
   - Driegangen Diner, Buffet of Barbecue