0229-757080

LUNCH RONDVAART HAARLEM!

(0)

vanaf

62,50

p.p. excl. BTW

LUNCH RONDVAART HAARLEM!
 • Vaaruitjes Haarlem

Omschrijving

Lunch Rondvaart Haarlem

Stap aan boord van deze rondvaartboot en geniet samen van de stad Haarlem en haar prachtige omgeving! Gedurende twee uur maken we een vaartocht en beleven u en uw gezelschap van een heerlijke middag op het water. Maar naast het mooie uitzicht onderweg geniet u ook nog eens van een heerlijke lunch aan boord!

Ontvangst
Samen met uw gezelschap stapt u aan boord van de rondvaartboot waar u wordt ontvangen met koffie en thee. Neem plaats waarna de trossen los gaan en de rondvaart start.

Lunch Rondvaart Haarlem!
Vaar mee tijdens deze gezellige rondvaart door Haarlem inclusief lunch aan boord. Terwijl u ontspannen van het zonnetje geniet neemt onze schipper u mee door het centrum en ziet u de stad vanaf het water. Tijdens de rondvaart komen verschillende bezienswaardigheden voorbij en ziet u Haarlem vanaf een hele andere kant. Puur genieten!

Tijdens de rondvaart serveren we een heerlijke lunch aan boord voor u en uw gezelschap. Verder is het mogelijk om deze lunch rondvaart Haarlem verder uit te breiden met een spelprogramma, diner of complete barbecue. Voor meer informatie over deze lunch rondvaart Haarlem neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   25 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 62,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele schipper
   - Rondvaart 2 uur (Privé)
   - Huur rondvaartboot
   - Onbeperkt koffie/thee aan boord
   - Lunch tijdens rondvaart

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.