0229-757080

KOOKWORKSHOP HAARLEM!

(0)

vanaf

85,00

p.p. excl. BTW

KOOKWORKSHOP HAARLEM!
 • Workshops Haarlem

Omschrijving

Kookworkshop Haarlem

Bent u een echte sterrenkok? Of nog nooit een eitje gebakken! In beide gevallen laat u vandaag onder begeleiding van een echte chef-kok uw kookkunsten zien. Samen kookt u in een prachtige keuken waarbij u samen fantastische gerechten maakt. Gezelligheid, lekker eten en teambuilding staan centraal tijdens deze unieke kookworkshop Haarlem!

Ontvangst
Onze chef-kok ontvangt u in de Kookstudio met een drankje. Een goed begin van een smakelijke avond!

Kookworkshop Haarlem!
In dit kooktheater Haarlem kunt u op een gezellige en informele manier kennis maken met de vele mogelijkheden in de keuken. Na de ontvangst neemt onze chef-kok het woord. Samen nemen we het menu door en ontvangt u uitleg over de verschillende gerechten. In teams gaat u aan de slag in de grote keuken waarbij ieder team verantwoordelijk is voor een onderdeel van het gerecht. Alle onderdelen van de verschillende teams bij elkaar zorgen voor de complete gang. Uiteraard zorgt onze chef-kok ervoor dat u de gerechten tot in details verfijnt en we samen een heerlijk diner bereiden! Na het uitgebreid kokkerellen en bereiden dekken we gezamenlijk de tafel op en is het tijd om te genieten van al het lekkers. In meerdere gangen (afhankelijk van gekozen menu en groepsgrootte) serveren uw eigen collega’s, familie of vrienden de verschillende gerechten op en is het tijd om uitgebreid te dineren. Bon appetit!

Bij reservering heeft u keuze uit verschillende soorten menu’s. Standaard is een viergangen menu inclusief, maar uiteraard is deze Kookworkshop Haarlem verder uit te breiden met meerdere gangen of aan te passen. Alle drankjes zijn exclusief en kunt u naar behoefte afnemen. Beleef samen met uw gezelschap een culinair programma waarin alle facetten van de restaurantkeuken aan bod komen. Het enige wat er deze avond niet gedaan hoeft te worden is, de afwas!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   4,00 uur

   Prijs
   € 85,00 p.p. excl. BTW (Bij 15 tot 50 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Chef-kok en begeleiding
   - Workshop koken (ongeveer 2,5 uur)
   - Viergangen Diner (maaltijd vervangend)
   - Locatiehuur

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.