0229-757080

HIGHLAND GAMES HAARLEM!

(0)

vanaf

32,50

p.p. excl. BTW

HIGHLAND GAMES HAARLEM!
 • Vrijgezellenuitjes Haarlem

Omschrijving

Vrijgezellenuitje in Haarlem

Welkom bij de meer dan 4000 jaar oude Highland games Haarlem! Vandaag bent u een Schotse krijger en neemt u deel aan deze typische Schotse traditie. Maar eerst kleden we ons om want een echte Schotse krijger heeft een traditionele kilt aan dus, uit die broek (en onderbroek)! Maak u daarna klaar voor de zware strijd met de andere krijgers. Bent u sterk genoeg om het van uw collega’s, vrienden of familie te winnen?

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen met een drankje aan de rand van Haarlem. Hier start onze begeleider met de uitleg en het overhandigen van het traditionele Schotse kilt voor alle deelnemers.

Schots vrijgezellenuitje in Haarlem!
Staat iedereen klaar in de Schotse kledij? Goed zo, dan starten we gezamenlijk met een warming-up waarin de Schotse tradities aan bod komen (eventueel mogelijk met een echte doedelzakspeler). Zodra uw spieren goed warm zijn en u in teams bent onderverdeeld gaan we van start met de volgende onderdelen:

 • Hit the Nail; Spijker slaan!
 • Caber Tossing; Boomstam werpen!
 • Shots; oftewel kogelstoten
 • Roll the Barrel; een zwaar vat over een moeilijk parcours rollen
 • Pauze met glas bier!
 • Drag the Trunk; Boomstam slepen
 • Throw an Aks; Bijl werpen
 • Pull the Rope; Touw Trekken

Maar welke team waren nu de echte ware strijders en hebben het beste gepresteerd bij de verschillende onderdelen? Na het spelprogramma huldigen we de winnaars met prachtige prijzen en eeuwige Schotse roem! Dit unieke team of vrijgezellenuitje in Haarlem is overigens verder uit te breiden met een heerlijke lunch, driegangen diner, barbecue of complete feestavond bij een gezellige horecalocatie. Beleef een uniek programma waarbij u deze Schotse traditie op bijzondere wijze zelf gaat beleven!

Het programma is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die van een uitdaging houden. De stoere vrouwen spelen met de mannen mee, maar voor de andere vrouwen hebben we de onderdelen aangepast. Tijdens de prijsuitreiking wordt het winnende team, sterkste man en stoerste vrouw bekend gemaakt.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   20 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 36,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
   € 35,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje per persoon
   - Professionele begeleiding
   - Spelmateriaal Highland Games incl. Schotse rok in bruikleen
   - Prijsje voor de winnaars

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.