0229-757080

WALKING DINER HAARLEM MET GIDS!

(0)

vanaf

56,50

p.p. excl. BTW

WALKING DINER HAARLEM MET GIDS!

Omschrijving

Diner Rondwandeling Haarlem

Tijdens deze diner Rondwandeling Haarlem bezoekt u in één avond maar liefst drie restaurants voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Op uw route naar het volgende restaurant neemt onze gids u mee voor een mooie rondleiding door het historisch centrum van de stad Haarlem. Culinair genieten!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen in het eerste restaurant. Neem plaats en geniet van een heerlijk voorgerecht dat hier voor u klaar staat!

Gezellige Diner Rondwandeling Haarlem!
Geheel in stijl bieden wij u deze avond een heerlijk driegangen diner in Haarlem aan. Maar dit is niet zomaar een diner. Het is een diner op maar liefst drie verschillende locaties! Een leuke manier om eens lekker te tafelen, waarbij u telkens weer naast iemand anders plaats neemt. Onder het genot van een drankje en een heerlijk gerecht vliegt de tijd voorbij dus, door naar het volgende restaurant! Tijdens de mooie rondleiding onder begeleiding van een professionele gids komt u alles te weten over de historie van Haarlem, actuele zaken die in Haarlem spelen en bezoekt u verschillende bezienswaardigheden. Na een korte rondwandeling van ongeveer drie kwartier komen we aan bij het volgende restaurant. Neem plaats en geniet hier van uw volgende gerecht!

In ieder restaurant heeft u de keuze tussen een vlees en visgerecht met bijpassende garnituur. Ook houden wij rekening met de eventuele dieetwensen waarvoor een passend gerecht zal worden verzorgd. Uiteraard is het mogelijk om ook een vierde of vijfde gang in te plannen (tegen meerprijs) waarbij we nog 1 of 2 andere locaties aan doen. Moet u een origineel uitje of personeelsfeest Haarlem organiseren, en wilt u Haarlem zowel culinair als informatief beleven? Dan is deze diner rondwandeling Haarlem het juiste arrangement. Voor meer informatie over het Walking diner, menu inhoud en eventuele uitbreidingsopties neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   4,00 uur

   Prijs
   € 62,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 61,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 58,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 56,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele Gids
   - Rondleiding van 2x 45 minuten tussen de gangen door!
   - Voorgerecht bij Restaurant 1
   - Hoofdgerecht bij Restaurant 2
   - Dessert bij Restaurant 3

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.