0229-757080

THE CH(V)OICE OF HAARLEM!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

THE CH(V)OICE OF HAARLEM!
 • Spelprogramma's Haarlem

Omschrijving

Spel Haarlem

Maakt u tijdens dit spel wel de juiste ‘muzikale’ keuzes? Vandaag draait alles om muziek en de juiste keuzes door de stad Haarlem! Uw team laat zich leiden door een MP3-speler met verschillende muzieknummers en een plattegrond om op de juiste locaties te komen. Maar weet u deze muzikale locaties in Haarlem wel te vinden?

Ontvangst
U en uw gezelschap worden door onze begeleider bij een gezellige locatie in Haarlem ontvangen. Na een korte speluitleg gaat uw team het centrum in gewapend met MP3-speler en plattegrond opzoek naar de juiste locaties!

The Ch(V)oice of Haarlem – Een Muzikaal Spel Haarlem!
Vandaag draait alles om muziek en uw keuzes! U en uw team gaan Haarlem in op zoek naar de juiste locaties waar u de vragen gaat beantwoorden. Maar hoe komt u op deze locaties? Alle teams ontvangen een plattegrond van Haarlem en een MP3-speler. Hierop staan muziekfragmenten van bekende hits. Op de plattegrond staan locaties gecombineerd met artiesten. Weet u welke artiest bij het muzieknummer op de MP3-speler hoort, dan weet u welke locatie op de plattegrond u en uw team moeten bezoeken. Op deze wijze lost u de vragen op verschillende locaties op. Halverwege deze muzikale spel Haarlem is er een tussenopdracht waarbij onze begeleider u uitvoerig gaat testen bij een korte Pubquiz!

We eindigen bij een gezellig café waar we uw eigen ‘voice’ tijdens de karaoke battle nog even uitvoerig testen. Alle onderdelen worden nagekeken door onze begeleider en het winnende team mag naar voren komen om de felbegeerd bokaal op te halen. Dit zijn de winnaars van The Ch(V)oice of Haarlem! Uiteraard is dit muzikale spel Haarlem verder uit te breiden met een heerlijk driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue. Beleef een actief, humoristisch en origineel uitje in Haarlem vol van muziek en gezelligheid!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen The Ch(V)oice of
   - Versnapering tijdens het spel
   - Prijsje voor de winnaars

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.