0229-757080

LIMO DROPPING HAARLEM MET GPS TOCHT!

(0)

vanaf

59,50

p.p. excl. BTW

LIMO DROPPING HAARLEM MET GPS TOCHT!
 • Teambuilding Haarlem

Omschrijving

teamuitje in Haarlem

U en uw gezelschap worden opgehaald met een echte limousine. Niets vermoedend geniet u tijdens de rondrit van alle rijkdom en luxe. Dan stopt uw limousine opeens en neemt dit unieke teamuitje in Haarlem al snel een ander wending!

Ontvangst
Op een gezellige locatie in het centrum van Haarlem worden u en uw gezelschap ontvangen met een drankje. Dan klinkt er een getoeter en kijkt u snel naar buiten. U ziet de aankomst van verschillende luxe limousines. Komen die hier voor u…??

Spannend Teamuitje in Haarlem!
U en uw team stappen aan boord van deze luxe voertuigen. Genietend van alle pracht en praal maakt u een korte rondrit door het centrum van Haarlem. Dan stopt de Limousine ineens aan de rand van Haarlem en wacht luitenant Gerrits u buiten op. Het blijkt dat u op trainingsmissie bent waarbij u en uw team worden gedropt aan de rand van de stad Haarlem! GPS-apparatuur en opdrachtenboek is het enige wat u en uw team mee krijgen. Weet u door middel van de gegeven coördinaten de juiste locaties in het centrum te vinden? Door vragen te beantwoorden op deze locaties komt u telkens een stapje verder bij het vinden van de onbekende eindlocatie. Welk team weet deze als eerste te bereiken en heeft de meeste vragen goed weten te beantwoorden?

Dit unieke teamuitje in Haarlem bestaat uit samenwerken, coördineren en leiding nemen. Nadat iedereen weer veilig is teruggekeerd van de missie worden de winnaars gehuldigd en ontvangen zij de mooie hoofdprijs. Dit personeelsuitje Haarlem is verder uit te breiden met een heerlijk diner, buffet of barbecue. Ook de start met koffie en gebak of een complete feestavond in Haarlem is mogelijk. Voor dit programma en eventuele uitbreidingsmogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   20 personen

   Tijdsduur
   3,30 uur

   Prijs
   € 63,00 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
   € 61,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 60,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen inclusief GPS apparatuur
   - Limousine huur inclusief 1 glaasje bubbels!
   - Prijs voor de winnaars!
   - Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.