0229-757080

ZESKAMP HAARLEM!

(0)

vanaf

32,50

p.p. excl. BTW

ZESKAMP HAARLEM!
 • Sportieve activiteiten Haarlem

Omschrijving

Strand Zeskamp Haarlem

King or Queen of the beach! Tijdens deze zeskamp Haarlem gaat u bepalen wie de ware kampioen binnen uw gezelschap is. U doorloopt een parcours van zes verschillende sportieve strand- en landactiviteiten. Maar welk team ontvangt aan het eind van dit programma de titel King of Queen of the beach? Beleef leuke en actieve activiteiten waar u het warme zand gaat zien, voelen en proeven…

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen aan de rand van Haarlem. Hier starten we met een drankje en maken we ons klaar voor uw zeskamp!

Strand Zeskamp Haarlem!
Een sportief programma waarbij we u kennis laten maken met de vele mogelijke activiteiten op het buitenterrein. Met een team van collega’s, familie of vrienden gaat u in mini-competitie de strijd aan op zes verschillende onderdelen. De teams worden hierbij getest op teamspirit, doorzettingsvermogen en samenwerking door middel van actie onderdelen. De teams worden hierbij getest op teamspirit, doorzettingsvermogen en samenwerking door middel van de volgende onderdelen;

– Beachvolleybal
– Ultimate frisbee
– Strandestafette
– Boogschieten
– Beachrun (Skilattenrace)
– Touwtrekken!

Tussendoor nemen we even een korte pauze. We eindigen na ongeveer 2,5 uur activiteiten bij de horecalocatie voor de prijsuitreiking. Welk team is de kampioen en wint de felbegeerde Beach Trophy? Geniet in ieder geval van een unieke zeskamp Haarlem! Uiteraard is het mogelijk voor groepen vanaf 20 personen om voorafgaand aan uw activiteit te genieten van een heerlijke lunch of af te sluiten met een uitgebreid driegangen diner, buffet of barbecue!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   20 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 36,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
   € 35,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Zeskamp
   - Prijsje voor de winnaars

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.