0229-757080

RONDLEIDING & BIERPROEVERIJ HAARLEM!

(0)

vanaf

34,50

p.p. excl. BTW

RONDLEIDING & BIERPROEVERIJ HAARLEM!
 • Rondleidingen Haarlem

Omschrijving

Bierproeverij Haarlem

Tijdens deze bierproeverij Haarlem met rondleiding komt u erachter dat er naast de vertrouwde biermerken, nog vele honderden andere bieren bestaan. Onder begeleiding van een echte kenner op het gebied van bier lopen we het hele bierbrouwproces door. Een mooie ontdekkingstocht waarbij we uiteraard ook diverse bieren uitvoerig gaan testen!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij de bier brouwerij Haarlem. Neem plaats en geniet van een gezellige middag in het teken van bier!

Bierproeverij Haarlem!
Beleef een uniek dagje die geheel in het teken staat van bieren! Tijdens een korte presentatie over de historie van de brouwerij en een rondleiding door de brouwerij komt u alles te weten over het bierproces. Hoe maakt men bier? En wat voor soorten bier zijn er allemaal? Met een echte kennis gaat u door het gehele proces heen. Na afloop eindigen we bij het proeflokaal voor diverse proefglazen bier. Het betreft een geleide proeverij door een kenner op het gebied van bier. Dit houdt in dat er bij ieder proefglas bier, kort informatie gegeven zal worden over ingrediënten, het brouwproces en afkomst. In totaal schenken we drie proefglazen bier opbouwend qua sterkte. U proeft en ervaart zelf het verschil tussen de bieren waarbij ingrediënten en hoeveelheden duidelijk verschil maken in smaak. De basisingrediënten van bier als graan, hop en gist komen in vaste vorm voorbij waarbij u de mogelijkheid krijgt om deze onderdelen in potten even te bekijken en te ruiken.

Geniet in twee uur van een gezellige bierproeverij Haarlem met rondleiding door de brouwerij waarbij u een duik neemt in de voor vele onbekende wereld van bier. Deze workshop is verder uit te breiden met bijpassende hapjes tijdens de verschillende proefbieren. Uiteraard is deze bierproeverij Haarlem ook verder uit te breiden met een driegangen diner, buffet of barbecue. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Ontvangstdrankje 1 per persoon
   - Presentatie over de historie
   - Vervoer naar het Proeflokaal (+/- 5 minuten)
   - Rondleiding door de brouwerij
   - Bierproeverij met 3 proefglazen bier
   - Afsluitend biertje naar keuze en presentje

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.