0229-757080

MANNEN TEGEN DE VROUWEN DINERSPEL!

(0)

vanaf

59,50

p.p. excl. BTW

MANNEN TEGEN DE VROUWEN DINERSPEL!
 • Avondarrangementen Haarlem

Omschrijving

Dineruitje Haarlem

Mannen houden niet van seks! En vrouwen kunnen prima achteruit in parkeren! Een spel aan de dinertafel bol van de discussies! Tijdens de rondes worden beide seksen getest op verschillende onderdelen. Tussendoor verrassen we u met een heerlijk driegangen diner. Een strijd met spanning en humor!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden welkom geheten door onze quizmaster. Hier plaatsen we de mannen bij de mannen, en daar recht tegenover de vrouwen bij de vrouwen.

Mannen tegen de Vrouwen Dineruitje Haarlem!
Welkom, bij de mannen tegen de vrouwen! Na een korte voorstel ronde beginnen we met het eerste onderdeel; de foto dilemma ronde! Om beurten zien de teams op het grote videoscherm een stelling over het andere geslacht. Waarvoor kiest de Nederlandse man of de Nederlandse vrouw? In de tweede ronde gaan we beide teams op hun muziekkennis testen. Wie heeft de grootste algemene muziekkennis? Ronde drie bestaan uit tegenstellingen waarbij beide geslachten kunnen kiezen tussen de mannen of de vrouwen. Dan komen we bij de meest hilarische ronde, want ronde vier betekend het letterpakkenspel! Om beurten komen vier personen naar voren en trekken een vierkant letterpak aan met op iedere zijde een letter. In twee minuten tijd moet het team de juiste vierletter woorden creëren op de vragen. Hierbij vooral elkaar niet in de weg lopen natuurlijk… Ronde vijf bestaat uit het raden van beroemdheden en hierbij mag de teamcaptain de personen alleen uitbeelden. Weten jullie dames Brad Pitt, Jeroen Pauw of Shrek te raden? En heren, lukt het jullie om Amy Winehouse, Paty Brard of Doutze Kroes uit te beelden? Verder met de finale waarin nog vele punten te verdienen zijn! Na een zenuwslopende strijd is het einde inzicht. De punten worden geteld en de winnaars worden gehuldigd!

Om de 2 rondes serveert de locatie tijdens dit dineruitje Haarlem de volgende gang van het driegangen diner. U geniet zo van het spel en een fantastisch diner. Na een zenuwslopende strijd tussen de seksen is het einde inzicht. De punten worden geteld en het winnende team gehuldigd. Uiteraard dient uw gezelschap wel uit zowel mannen als vrouwen te bestaan, maar maakt het voor het spel niet uit of er bijvoorbeeld 8 mannen meedoen en maar 5 vrouwen. Dit dineruitje Haarlem is leuk als bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenuitje. Wie wint de strijd vanavond?!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   4,00 uur

   € 64,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 63,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 61,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 60,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele Quizmaster
   - Spelmaterialen Mannen VS Vrouwen
   - Prijs voor de winnaars
   - Driegangen Diner

   Let op! Het kan zijn dat de horecalocatie in Haarlem extra zaalhuur vraagt. Dit komt bovenop bovenstaande arrangementprijs.

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.