0229-757080

PENOZE HAARLEM!

(0)

vanaf

31,50

p.p. excl. BTW

PENOZE HAARLEM!
 • Spelprogramma's Haarlem

Omschrijving

Maffia Spel Haarlem

Vandaag bent u tijdens dit Maffia Spel Haarlem tegen uw wil verstrikt geraakt in belangen van de onderwereld. De Penoze van Haarlem. Via verkeerde vrienden en familie bent u in het bezit gekomen van 1000 kg cocaïne. Dit brengt u in een zeer lastige situatie. Zowel justitie als een aantal prominente leden uit de onderwereld hebben de jacht op u geopend.

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op een gezellige locatie in het centrum van Haarlem. Hier staat een drankje voor u klaar en wacht de begeleiding op u.

Maffia Spel Haarlem!
U en uw team worden uitgerust met een smartphone met GPS en de speciaal ontwikkelde ‘Penoze App’. Hierop zijn de verschillende posities te zien in Haarlem waar u kleine hoeveelheden coke ‘kwijt’ kunt raken. Uw team bezoekt natuurlijk razendsnel deze locaties maar pas op! Want ondertussen verdwijnen er ook locaties. Hoe kan dat? De andere teams zijn namelijk ook op pad om het witte goud te lozen bij kleine en grote afnemers. Dus zorgt dat u net voor een andere leverancier (ander team) uw ‘stuff dropt’ voordat u niets meer kwijt kunt en u met een berg overblijft en de Penoze niet meer betaald kunnen worden. Maar, ook de recherche van Haarlem is actief in de onderwereld met valstrikken, fake adresjes en zogenaamde lok-gebruikers! Dus voordat u een locatie bezoekt, wees op uw hoede! Want een bezoekje aan oom agent en u bent er flink bij!

We eindigen na 2,5 uur spelen op de eindlocatie waar we gaan checken hoeveel kilo u uiteindelijk heeft kunnen verkopen en uiteraard hoeveel geld uw team verdient heeft. Maar is dit genoeg om de Penoze tevreden te stellen? Voor meer informatie over dit unieke interactieve maffia spel Haarlem of eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   30 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 50 personen)
   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Smartphone inclusief Penoze App
   - Spelmaterialen Penoze
   - Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)
   - Prijs voor de winnaars

   Uitbreiding opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.