0229-757080

DE MANNEN TEGEN DE VROUWEN LUNCHSPEL!

(0)

vanaf

44,50

p.p. excl. BTW

DE MANNEN TEGEN DE VROUWEN LUNCHSPEL!
 • Dagarrangementen Haarlem

Omschrijving

Lunchactiviteit Haarlem

Mannen houden niet van sex! En vrouwen kunnen prima achteruit in parkeren! Een spel dat bol staat van discussies! Tijdens de vele rondes worden beide seksen getest op verschillende onderdelen. Hoe goed kent u het andere geslacht? Ontdek het tijdens deze lunchactiviteit Haarlem!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op een mooie locatie in het centrum van Haarlem. Hier plaatsen we de mannen bij de mannen, en daar recht tegenover de vrouwen bij de vrouwen. Het spel kan beginnen!

Mannen tegen de Vrouwen – Lunchactiviteit Haarlem!
Zodra alle deelnemers aanwezig zijn start onze presentator (acteur) dit lunchspel Haarlem. Welkom, bij de mannen tegen de vrouwen! Na een korte intro en speluitleg beginnen we met het eerste onderdeel; de foto dilemma ronde! Om beurten zien de teams op het grote videoscherm een stelling over het andere geslacht. Maar waarvoor kiest de Nederlandse man en vrouw? In de tweede ronde gaan we beide teams testen op hun muzikale kennis. Het team dat als eerste titel en artiest weet mag het zeggen! Drukken maar op die bel! Ronde drie bestaan uit tegenstellingen waarbij beide geslachten kunnen kiezen tussen de mannen of de vrouwen. Dan komen we bij de meest hilarische ronde want ronde vier betekend het letterpakkenspel! Om beurten komen vier personen uit beide teams naar voren. Zij ontvangen een compleet vierkant letterpak met op iedere zijde een letter. De tijd loopt en het team dat de meeste vierletter woorden weet te creëren op de vragen wint deze ronde! Hierbij vooral elkaar niet in de weg lopen natuurlijk… Ronde vijf bestaat uit het raden van beroemdheden van het andere geslacht. Weten jullie dames Paul de Leeuw of Jeroen Pauw te raden? En heren, lukt het jullie om Bonnie st. Clair of Doutze Kroes uit te beelden? Verder met de finale ronde waarin nog vele punten te verdienen zijn! Na een zenuwslopende strijd is het einde inzicht. Wie wint deze strijd tussen de mannen en de vrouwen tijdens deze lunchactiviteit Haarlem?!

Tijdens deze lunchactiviteit Haarlem geniet u van een uitgebreide lunch. Deze serveren we halverwege het spel. Uiteraard dient uw gezelschap wel zowel uit mannen als vrouwen te bestaan, maar maakt het voor het spel niet uit of er bijvoorbeeld 8 mannen meedoen en maar 5 vrouwen. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   25 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 30 personen)
   € 47,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 46,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele Quizmaster
   - Spelmaterialen Mannen tegen de Vrouwen Spel
   - Prijs voor de winnaars
   - Lunch bij restaurant

   Let op! Het kan zijn dat de horecalocatie in Haarlem extra zaalhuur vraagt. Dit komt bovenop bovenstaande arrangementprijs.

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.