0229-757080

WALKING LUNCH HAARLEM MET GIDS!

(0)

vanaf

37,50

p.p. excl. BTW

WALKING LUNCH HAARLEM MET GIDS!
 • Dagarrangementen Haarlem

Omschrijving

Opzoek naar een unieke lunch? Dan is dit Walking Lunch groepsuitje Haarlem echt iets voor u en uw gezelschap! Vandaag bezoekt u maar liefst drie horecalocaties. Bij elk staat er een gerecht voor u klaar! Op uw route naar het volgende restaurant neemt onze gids u mee voor een mooie rondleiding door het oude centrum en vertelt u alles over de stad. Culinair genieten!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen in het eerste restaurant. Neem plaats en geniet van een heerlijk soepje dat hier voor u klaar staat.

Walking Lunch groepsuitje Haarlem! – Stadswandeling met Lunch Haarlem!
Geheel in stijl bieden wij u deze middag een heerlijk driegangen lunch aan. Maar dit is niet zomaar een lunch. Het is een lunch op maar liefst drie verschillende locaties! Een leuke manier om eens lekker te tafelen, waarbij u telkens weer naast iemand anders plaats neemt. Onder het genot van een drankje en een soepje vliegt de tijd voorbij dus, door naar het volgende restaurant! Tijdens deze mooie rondleiding onder begeleiding van een professionele gids komt u alles te weten over de historie van de stad, actuele zaken die in Haarlem spelen en bezoekt u verschillende bezienswaardigheden. Na een korte rondwandeling van ongeveer drie kwartier komen we aan bij het volgende restaurant. Neem plaats en geniet hier van een broodje. Na het laatste deel van de rondleiding komen we aan bij het laatste restaurant waar we afsluiten met een borrelhapje.

Een bepaalde dieetwens of allergie? Geen probleem! Ook hier kunnen wij rekening mee houden. Dit lunch groepsuitje Haarlem is verder uit te breiden met een dessertje of een ander leuk spelprogramma door Haarlem. Dient u een origineel uitje in Haarlem te organiseren, en wilt u de stad zowel culinair als informatief beleven? Dan is deze middag rondwandeling Haarlem het juiste arrangement!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 40,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 39,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele gids gedurende de tour
   - Rondleiding van 2x 45 minuten tussen de gangen door
   - Soepje vooraf bij restaurant 1
   - Broodje bij restaurant 2
   - Afsluiting met borrelhapje bij restaurant 3

   Uitbreidingsopties
   - Lunch
   - Driegangen Diner of Buffet