0229-757080

‘OPZWEPENDE’ TOUR MET MISS LATEX!

(0)

vanaf

24,50

p.p. excl. BTW

‘OPZWEPENDE’ TOUR MET MISS LATEX!
 • Vrijgezellenuitjes Haarlem

Omschrijving

Vrijgezellenfeest organiseren Haarlem

Wilt u de bruid of bruidegom tijdens dit vrijgezellenfeest in Haarlem eens ‘prettig’ verrassen? Of juist laten schrikken?! Tijdens deze tour neemt onze mooie maar zeer strenge Miss Latex u mee door het centrum van Haarlem. Gewapend met zweep drijft zij u voort tijdens de vele gekke en doorgedraaide opdrachten!

Ontvangst
In een gezellig café zit de bruidegom samen met u niets vermoedend aan een drankje. Dan gaat de deur open en klinkt er streng; Wie gaat hier trouwen?! De bruidegom weet dan al hoe laat het is…

Miss Latex Tour Haarlem – Vrijgezellenfeest organiseren Haarlem!
In een strakke sexy outfit, gewapend met zweep, knuppel en andere speelderijen staat zij in de deuropening. Vanaf dit moment is haar bevel bindend en gaat u met z’n allen op pad door het centrum van Haarlem. Alle deelnemers worden verdeeld in teams waarbij er gedurende dit vrijgezellenfeest tien opdrachten moeten worden uitgevoerd. Deze opdrachten zijn in de enveloppen te vinden die Miss Latex bij zich heeft. Nadat een opdracht door het team correct is uitgevoerd wacht er een beloning. Maar wanneer een opdracht niet goed is uitgevoerd volgt er natuurlijk direct ‘straf’! Bij iedere opdracht voeren beide teams deze uit maar is het voor de aanstaande bruidegom allemaal net iets moeilijker. We eindigen samen in een gezellig café waar we de speciale eindopdracht uitvoeren en we het winnende team bekend maken!

Uiteraard houden we het voor iedereen wel gezellig en gaan de verschillende opdrachten niet té ver. De Bruidegom moet namelijk nog wel ‘gelukkig’ trouwen. Deze Miss Latex Tour Haarlem is verder uit te breiden met een workshop, rondvaart of diner op een gezellige locatie in het centrum. Moet u een origineel Vrijgezellenfeest organiseren Haarlem? Dan zorgt dit vrijgezellenuitje in ieder geval voor een hoop hilarische momenten waar u tijdens het ‘ja woord’ nog om zit te lachen!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 26,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Miss Latex in complete outfit
   - Spelmateriaal Miss Latex Tour 2 uur
   - Portie bittergarnituur tijdens pauze
   - Prijs voor de winnaars!
   - Consumpties 2 p.p. (bier, wijn, fris)

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.