0229-757080

GPS-TOCHT HAARLEM!

(0)

vanaf

20,50

p.p. excl. BTW

GPS-TOCHT HAARLEM!
 • Spelprogramma's Haarlem

Omschrijving

GPS Tocht Haarlem

Sportiviteit, creativiteit en moderne navigatie gaan vandaag hand in hand samen door de stad Haarlem. U ontdekt het centrum van Haarlem te voet met het GPS-apparaat. Dit stukje moderne techniek helpt uw team de juiste richting te geven. Er is één centrale opdracht; Vind de onbekende eindlocatie!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Haarlem met een drankje. Hier wacht onze begeleider u op en ontvangt u de speluitleg. Hierna duikt u het centrum van Haarlem in samen met de GPS!

GPS Tocht Haarlem!
Hoe goed is uw coördinatie? Niet goed? Geen probleem hoor, hier hebben wij een stukje techniek voor! U en uw team ontvangen een GPS-apparaat. Dit unieke stukje techniek laat u op de juiste coördinaten terecht komen in het centrum van Haarlem. Op ieder locatie staan vragen en opdrachten voor u klaar. Op deze wijze maakt u een mooie tour door het centrum van Haarlem en komt u met de GPS telkens een stukje dichter bij de onbekende eindlocatie. Maar welk team weet dit als eerste te bereiken? We eindigen op een gezellige locatie waar de winnaars worden gehuldigd en de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen.

Sportiviteit gecombineerd met historische en actuele vragen en opdrachten over Haarlem maakt deze GPS Tocht Haarlem tot een leuke gezellige sportieve activiteit voor iedereen. Deze GPS Tocht Haarlem is verder uit te breiden met een diner, buffet of uitgebreide barbecue. Daarnaast is dit sportieve uitje Haarlem verder aan te vullen tot bijvoorbeeld een limo dropping of compleet dagarrangement. Beleef deze unieke GPS Tocht Haarlem mogelijk voor zowel grote als kleine groepen. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   20 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 25,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
   € 22,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 21,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 20,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen inclusief GPS apparatuur
   - Versnapering tijdens het spel
   - Prijs voor de winnaars
   - Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.