0229-757080

ESCAPE CITY HAARLEM!

(0)

vanaf

29,50

p.p. excl. BTW

ESCAPE CITY HAARLEM!
 • Interactieve Uitjes
 • Spelprogramma's Haarlem

Omschrijving

Escape Spel Haarlem

Speel het bekende spel ‘Escape Room’ nu als uniek stadsspel: Escape City Haarlem! De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. Want de verschillende teams ontsnappen tijdens dit escape spel Haarlem vandaag niet uit een gesloten kamer, maar zitten ‘opgesloten’ in de binnenstad van Haarlem!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op een afgesproken locatie in Haarlem. Na de introductie gaat het Escape City spel van start!

Escape City Haarlem – Escape Spel Haarlem!
Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Alle teams ontvangen een plattegrond waarop dit staat aangegeven. Daarbuiten ligt een “No Go Area”. Slechts één straat, brug of steeg leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen welke straat, brug of steeg dit is. De speciale Smartphone Escape City App laat duidelijk weten wanneer verkeerde keuzes worden gemaakt en u de ‘No Go Area’ dreigt binnen te gaan. Dit kan de teams duur-verdiende punten kosten.

Bij Escape City zijn de teams maximaal 2,5 uur ‘opgesloten’. Na 2 uur aanwijzingen verzamelen en punten vergaren door middel van opdrachten, clues, raadsels, het kraken van codes, kennisvragen en goede samenwerking, krijgt iedereen de laatste algemene aanwijzing. In de laatste 30 minuten gaat het erom wie met de laatst verworven aanwijzing en de eerder verzamelde informatie de oplossing weet te ontrafelen en zich als eerste weet te melden bij de uitgang. Snelheid wordt beloond. Voor meer informatie over het Escape Spel Haarlem neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   30 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 50 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Smartphone inclusief Escape App
   - Spelmaterialen Escape Game
   - Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)
   - Prijs voor de winnaars

   Uitbreiding opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.