0229-757080

E-CHOPPER RIJDEN HAARLEM MET LUNCH!

(0)

vanaf

60,00

p.p. excl. BTW

E-CHOPPER RIJDEN HAARLEM MET LUNCH!
 • Dagarrangementen Haarlem

Omschrijving

E-chopper rijden Haarlem

Wil je de omgeving van Haarlem op een originele manier verkennen? Pak dan deze stoere E-chopper en maak een prachtige tour op eigen gelegenheid door de omgeving! Rij langs de hotspots en geniet van al het moois dat Haarlemte bieden heeft. Tussendoor (of vooraf/na afloop) maakt u een korte stop bij een gezellig restaurant waar u geniet van een heerlijke lunch. Geniet van de vrijheid door de omgeving op dit stoere vervoersmiddel Haarlem!

Ontvangst
We starten deze tour op de afgesproken locatie in Haarlem. Hier staan de E-chopper voor u klaar en maakt u een test rondje waarna u vol gas op pad gaat!

E-chopper uitje in Haarlem!
Na een korte uitleg over de werking van de E-Chopper start de tour. U bepaalt zelf waar u heen gaat! Geheel op eigen gelegenheid kunt u met uw gezelschap max. 45 kilometer met de e-choppers rijden. U kunt bijvoorbeeld richting Heemstede, Velsen of Bloemendaal! De E-Chopper gaat 25 km per uur en beschikt over een accu waar je max. 45 – 50 km mee kan rijden. Voor het besturen van een E-Chopper is een geldig scooter, auto of motorrijbewijs nodig. Verder zijn de scooters voor maximaal 1 persoon goedgekeurd. Met twee personen (of met kinderen) op de E-Chopper is helaas niet toegestaan en bent u dus ook niet verzekerd.

Onderweg (of eventueel vooraf of na afloop) maakt u een korte stop bij een gezellig café waar u de e-chopper even parkeert en plaats neemt op het terras. Geniet van huisgemaakte broodjes en natuurlijk een kop koffie! Even bij gekletst? Dan is het tijd om weer op de e-chopper te stappen en vervolgt het programma! Terug bij de start locatie levert u de voertuigen weer in. Nog vragen? Vraag ons gerust om meer informatie!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   4,00 uur

   Prijs
   € 72,50 p.p. excl. BTW (bij 12 tot 14 personen)
   € 67,50 p.p. excl. BTW (bij 15 tot 36 personen)
   € 65,00 p.p. excl. BTW (bij 37 tot 66 personen)
   € 62,50 p.p. excl. BTW (bij 67 tot 93 personen)
   € 60,00 p.p. excl. BTW (bij 94 tot 200 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Uitleg en instructie bij ontvangst
   - Huur E-Chopper 1 per persoon
   - Lunch bij restaurant

   Het is helaas niet mogelijk met minder personen deze e-chopper tour te reserveren.
   Dit aangezien wij de voertuigen niet standaard op locatie hebben staan en deze richting Haarlem worden gebracht.

   Uitbreidingsopties
   - Extra uren op de E-Chopper
   - Borreluurtje of Diner