0229-757080

E-CHOPPER RIJDEN HAARLEM MET DINER!

(0)

vanaf

69,50

p.p. excl. BTW

E-CHOPPER RIJDEN HAARLEM MET DINER!
 • Avondarrangementen Haarlem

Omschrijving

E-chopper uitje Haarlem

Wil je de omgeving van Haarlem op een originele manier verkennen? Pak dan deze stoere E-chopper en maak een prachtige tour door de omgeving! Rij op eigen gelegenheid langs alle hotspots en geniet van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Na afloop stoppen we bij een gezellig restaurant en geniet u van een heerlijke diner. Geniet van de vrijheid door stad en natuur op dit stoere vervoersmiddel Haarlem!

Ontvangst
We starten bij deze tour op de afgesproken locatie in Haarlem. Hier staan de E-choppers voor u klaar en maakt u een test rondje waarna u vol gas op pad gaat!

E-Chopper rijden in Haarlem!
Na een korte uitleg over de werking van de E-chopper start uw tour. U bepaalt vandaag zelf waar u heen gaat! Gedurende de route kunt u langs de mooie dorpjes rondom Haarlem; zoals Heemstede, Spaarnwoude, Velsen of Bloemendaal. De E-scooter gaat 25 km per uur en beschikt over een accu waar je wel /- 45 km mee kan rijden! Voor het besturen van een E-Scooter is een geldig scooter, auto of motorrijbewijs nodig. Verder zijn de scooters voor maximaal 1 persoon goedgekeurd. Met twee personen (zo ook met kinderen) op de scooter is helaas niet toegestaan en bent u dus ook niet verzekerd.

Tussen de tour door heeft u zelf de mogelijkheid een korte stop te maken voor een drankje op het terras of een snelle take- away. Terug bij de startlocatie levert u de voertuigen weer in en is het tijd om de buikjes te vullen! Want bij het restaurant staat het diner al voor u klaar.. Neem plaats binnen in het restaurant of op het terras en geniet van een overheerlijke diner of buffet. Nog vragen? Vraag ons gerust om meer informatie!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   6,00 uur

   Prijs
   € 69,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 100 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Het is helaas niet mogelijk met minder personen deze e-chopper tour te reserveren.
   Dit aangezien wij de voertuigen niet standaard op locatie hebben staan en deze richting Haarlem worden gebracht.

   Inclusief
   - Uitleg en instructie bij ontvangst
   - Huur E-chopper 1 per persoon
   - Diner of buffet bij restaurant

   Uitbreidingsopties
   - Extra uren op de E-chopper
   - Borreluurtje of Lunch