0229-757080

DANSEN OP DE DISCOBOOT HAARLEM!

(0)

vanaf

55,00

p.p. excl. BTW

DANSEN OP DE DISCOBOOT HAARLEM!
 • Vaaruitjes Haarlem

Omschrijving

Discoboot Haarlem

Uw eigen discotheek op het water van Haarlem en dansen tot in de late uurtjes? Stap aan boord van deze discoboot en dans op het water tijdens een prachtige vaartocht door Haarlem gedurende 3 uur lang!

Ontvangst
Op de afgesproken opstaplocatie Haarlem stappen u en uw gasten aan boord. De eerste muzikale klanken klinken en op ontspannen wijze ploft u neer op de lounge kussens op het bovendek!

Discoboot Haarlem!
Met loungemuziek op de achtergrond kijkt u vanaf het water uit over de stad Haarlem. De motoren worden gestart en de kapitein neemt u mee voor een mooie vaartocht over het Spaarne en andere wateren rondom Haarlem. Ondertussen heeft de DJ de volume knop iets omhoog gedraaid, en verschijnen de eerste liefhebbers op de dansvloer. Vanaf nu danst u tot in de late uurtjes gezellig met uw collega’s, familie of vrienden. Dansen op het water!

Tijdens deze vaartocht op de discoboot Haarlem kunnen u en uw gasten 3 uur lang onbeperkt drankjes nuttigen (optioneel). Liever drankjes op nacalculatie? Ook dat is mogelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om aanvullend een barbecue toe te voegen of extra vaar-uren. Tevens leuk om dit uitje te combineren met een andere leuke activiteiten door het centrum van Haarlem. Voor meer informatie over deze discoboot Haarlem of eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   50 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 75,00 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 61 personen)
   € 65,00 p.p. excl BTW (Bij 61 tot 70 personen)
   € 55,00 p.p. excl BTW (Bij 71 tot 80 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele schipper
   - Vaartocht gedurende 3 uur
   - Huur boot (overdekt) inclusief bemanning
   - DJ inclusief apparatuur tijdens vaartocht

   Uitbreidingsopties
   - Drankjes en hapjes aan boord