0229-757080

CABARET DINER HAARLEM!

(0)

vanaf

54,50

p.p. excl. BTW

CABARET DINER HAARLEM!
 • Avondarrangementen Haarlem

Omschrijving

Cabaret Avond Haarlem

Vanuit Amsterdam overgekomen naar Haarlem! Deze fantastische stand-up Comedians treden met grote regelmaat op in het Comedy Café van Amsterdam. Tijdens deze humoristische avond geniet u naast het optreden van een heerlijk driegangen diner bij een restaurant in Haarlem!

Ontvangst
Op een gezellige locatie in Haarlem worden u en uw gezelschap ontvangen. Neem plaats aan de mooie tafels en maak u klaar voor een spectaculaire show vol humor.

Cabaret Avond Haarlem!
Geen geforceerde moeilijke verhalen of morele zedenpreken vandaag. Hij verrast, confronteert, grapt en zet u te kijk. Dit alles op professionele wijze alleen lijkt het alsof deze stand-up comedian alles zelf ter plekke bedenkt en voor het eerst vertelt. Een typische act als deze bestaat uit grappige anekdotes, humoristische grappen, one-liners en korte beschrijvende verhalen waarbij het einde toch een onverwachte wending heeft. Bulderend van het lachen kijkt u van achter de dinertafel naar een complete show waarbij enkele collega’s direct betrokken worden bij de show!

Deze cabaret avond Haarlem duurt ongeveer 30 minuten en vind plaats tussen het voorgerecht en hoofdgerecht. Het optreden is (tegen meerprijs) tevens uit te breiden naar een extra gedeelte tussen het hoofd- en nagerecht. De stand-up Comedian is een professional die zijn sporen heeft verdiend in het Comedy Café te Amsterdam. De Comedian is ervaren en gaat uiteraard niet te ver binnen het gezelschap aangezien het leuk moet blijven voor iedereen. Beleef een humoristische en interactieve avond met lekker eten en een ferme lach tijdens deze cabaret avond Haarlem. Neem plaats en geniet van een avond uit vol van humor!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   30 personen

   Tijdsduur
   3,30 uur

   Prijs
   € 64,50 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 40 personen)
   € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Caberatier op locatie
   - Stand-up Comedian show (20 á 30 minuten)
   - Geluidsapparatuur en benodigdheden
   - Driegangen Diner

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.