0229-757080

HOLLANDSE BORRELBOOT HAARLEM!

(0)

vanaf

47,50

p.p. excl. BTW

HOLLANDSE BORRELBOOT HAARLEM!
 • Vaaruitjes Haarlem

Omschrijving

Borrelboot Haarlem

Stap aan boord van deze prachtige rondvaartboot en geniet vanaf het water van de stad Haarlem! Gedurende twee uur lang maken we een mooie vaartocht door het centrum en geniet u ondertussen van onbeperkt bier, wijn, fris en smaakvolle hapjes. Beleef een heerlijke rondvaart op deze borrelboot Haarlem samen met uw gezelschap!

Ontvangst
Stap aan boord van deze boot en neem plaats op de banken. We serveren u een eerste borrel waarna de trossen los gaan en de rondvaart begint!

Borrelboot Haarlem!
Een heerlijke belevenis tijdens deze borrel vaartocht door Haarlem! Vaar mee samen met uw gezelschap terwijl u geniet van een drankje en het prachtige uitzicht onderweg. Terwijl u ontspannen van het zonnetje geniet neemt ons schipper u mee door het centrum. Onderweg komen diverse bezienswaardigheden voorbij waarover onze schipper u (op verzoek) de nodige informatie over kan geven. Ondertussen is de bar open en geniet u gedurende twee uur lang van onbeperkt borrelen (bier, wijn, fris). En bij een borrel hoort natuurlijk ook een Hollands hapje; bittergarnituur!

Verder is het mogelijk om de borrelboot Haarlem bijvoorbeeld te starten met koffie en gebak, een lunch of zelfs met een complete barbecue. Voor meer informatie over deze borrelboot Haarlem neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.
  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!
   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   25 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 47,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele schipper
   - Rondvaart 2 uur (Privé)
   - Huur rondvaartboot
   - Onbeperkt bier, wijn, fris tijdens rondvaart
   - Driemaal per persoon hapje bittergarnituur

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.